.

MV MiniVilla in a Nutshell

In Nederland is er veel bouwgrond waar even niets mee gebeurt. Deze grond kunnen we goed gebruiken om tijdelijke woningen te plaatsen, bijvoorbeeld voor jonge starters of studenten. De woningnood in de steden voor deze doelgroep is groot en de MV MiniVilla kan hier een uitweg bieden.

De MV MiniVilla is een demontabele woning, met alle voorzieningen die je nodig hebt.
Eén of meerdere MiniVilla’s kunnen vrijstaand midden in een landschap worden gezet, als echte villa’s. Maar als je op zoek bent naar een woning met iets meer ruimte of als je met vrienden wilt samenwonen dan kunnen er meerdere MiniVilla’s aan elkaar gekoppeld worden. Ook het naast elkaar plaatsen met een gemeenschappelijke tuin is een mogelijkheid.

De keuken en badkamer bevinden zich op de begane grond, evenals een gezellige zithoek die ook als werkruimte gebruikt kan worden. Dankzij een speciaal voor de MiniVilla ontworpen opklapbaar bed is de woon- en slaapfunctie te combineren. Slapen kan ook boven waar plek is voor een tweepersoons bed en opslagruimte.

De MV MiniVilla is een designproduct en kan desgewenst bijna 100% off-grid en zelfvoorzienend functioneren.
Een zonne-energie systeem en een zonneboiler kunnen, tesamen met optimale isolatie, zorgen voor bijna zelfvoorzienendheid van de MiniVilla’s. Dit zorgt ervoor dat je duurzaam woont en lage energiekosten hebt.

De MV MiniVilla’s kunnen binnen 1 dag geplaatst worden.
Indien gewenst kan MV MiniVilla transport en plaatsing realiseren.

Downloads

Download onze Brochure
Nederlands [18.131 KB]

Download onze Flyer [5.690 KB]