Stapelbouw noemen.

Eerste MV MiniVilla geplaatst: Oplossing voor grote en kleine stukken braakliggende grond.
Op de Glaskloksingel 16 te Delft is onlangs een MiniVilla in gebruik genomen. Deze innovatieve woning staat in een zogenaamd pauzelandschap.
Het concept is interessant voor gemeenten, woningcorporaties en ontwikkelaars die grond hebben waarmee, al dan niet tijdelijk, niets gedaan wordt.

Nuttig grondgebruik
Architecte Mahasti Tafahomi heeft de MiniVilla ontworpen, ze legt uit: 'Onder andere door de crisis is er in Nederland veel bouwgrond waar even niets mee gebeurt. Deze grond kan gebruikt worden om tijdelijke woningen te plaatsen, bijvoorbeeld voor jonge starters, statushouders, studenten, net gescheiden singles, expats en mobiele werkers. De woningnood in de steden voor deze doelgroepen is groot en de MV MiniVilla speelt in op deze vraag'.
Ook kan de MiniVilla permanent geplaatst worden op stukjes grond die te klein zijn voor een 'normaal' huis.
Lees het volledige Persbericht ..

Neem gerust contact op met uw vragen of voor het maken van een bezichtigingsafspraak:
T 0630192621 of mail info@minivilla.nl


.

Meer ...

Grond Over?

Bezit u grond zonder (directe) bestemming en zou u deze beter willen benutten voor maatschappelijke (huisvestings-) doelen of om uw kosten te dekken?

Meer ...

Huren

Het vinden van een mooie, betaalbare huurwoning is vaak een probleem. MiniVilla tracht hierin verandering te brengen, onder andere door gebruik te maken van bouwgronden die tijdelijk niet ontwikkel...

■ Locaties

Bent u op zoek naar woonruimte, is er nauwelijks aanbod en kunt u niets vinden? Zonder hypotheek is de MV MiniVilla kopen vaak haalbaar zodat u toch prettig kunt wonen op een locatie naar uw wens. Denkba...

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

MV MiniVilla bv
Slim Compact Bouwen
Verwersdijk 92
NL 2611 NK Delft
Nederland
T 0630192621
info@minivilla.nl
www.minivilla.nl

Wil je koekjes toestaan?